Ilmoittautuminen 12.4. Vantaan mittaustilaisuuteen on avattu

Osoite: Ojangon koiraurheilukeskus (Pitkänsuontie, Vantaa)

Ilmoittaudu tästä: https://goo.gl/forms/zzUuz01MIkzttzUu2

Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 5.4. tai kun tilaisuus on täynnä. Ilmoittautuneille lähetetään arvioitu aikataulu mittaukselle viimeistään 9.4.

Mittaustodistuksen hinta:

• 5€ / koiran ensimmäinen mittaustodistus (ensimmäinen mittaustilaisuuskäynti)
  • 15€ / koiran uusintamittaus (koira mitattu mittaustilaisuudessa aiemmin, mutta omistaja haluaa koiran uudestaan mitattavaksi)
    • Uusissa säännöissä on linjattu, että omistaja/ohjaaja voi koska tahansa halutessaan tuoda koiran 4 kertaa uudestaan mittaustilaisuuteen (max. 5 krt yhteensä).

Mittaustodistuksen hinnalla katetaan mittaustilaisuuden kuluja (esim. mittaavien tuomareiden matkakulut). Mittaustodistuksien hintoja on nostettu vuodelle 2018, jotta mittaustilaisuuksia pystytään varmasti järjestämään riittävän monta ja riittävän laajalti ympäri Suomea.

Olemme julkaisseet lokakuussa 2017 ohjeen mittaukseen osallistuville ja voit tutustua siihen tästä linkistä.

Tulevien mittaustilaisuuksien ajankohdat ja paikkakunnat vahvistetaan, kun niihin saadaan riittävästi mittaavia tuomareita sekä vahvistukset tilojen osalta. Tiedotamme näistä ensisijaisesti liiton verkkosivujen Uutiset-osiossa.

Mittaustilaisuuksiin ja niihin ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut
Minna Räsänen 050 - 406 07 15 (iltaisin)
Jessi Landen 040 - 760 7722
mittaukset@agilityliitto.fi