Kaikki rankingin sijoilla olevat voivat ilmoittautua Liedon EO-karsintoihin

Liedon EO-karsintakilpailun 28.1. ilmoittautuminen on avattu rankingissa sijoilla oleville koirakoille. Koirakot rankingin ulkopuolelta eivät siis voi ilmoittautua kilpailuun. Kaikki nyt ilmoittautuvat koirakot maksavat ilmoittautumismaksun ilmoittautumisen yhteydessä!

Mikäli koirakoita ilmoittautuu niin paljon, että kyseisen kokoluokan koirakkomäärä ylittää 160, otetaan kilpailuun mukaan kaikista ilmoittautuneista 160 rankingissa parhaiten sijoittunutta koirakkoa. Lisäilmoittautuminen päättyy 12.1.2018.

Huomioithan, että ilmoittautumisjärjestelmä hakee tiedon lisenssiostoista muutaman tunnin välein. Tämän muutaman tunnin aikana ilmoittautuminen kilpailuihin ei onnistu, joten osta lisenssisi hyvissä ajoin.

Mikäli koirasi taso- tai kokoluokka on väärin KITUssa, lähetäthän korjauspyynnön kitu@agilityliitto.fi pikaisesti. Mahdolliset korjaukset EO-karsintoihin osallistuville tehdään poikkeuksellisesti toimiston aukioloajan ulkopuolella 12.1. klo 19-20 välisenä aikana.

Lisätietoja: Kilpailuiden vastaava koetoimitsija Maria Lepänhaara (karsinnat@tsau.info) tai Agilityliiton toimisto (toimisto@agilityliitto.fi)