Kajaanissa mittaustilaisuus 3.3.

Kajaanin mittaustilaisuus on nyt vahvistettu ja ilmoittautuminen avattu!
Lisää ajankohtia ja paikkakuntia vahvistetaan heti, kun niihin saadaan riittävä määrä mittaavia tuomareita sekä vahvistukset tilojen osalta.

3.3. Kajaani

Osoite: Paavola, Suvantolantie 14 B, 87830 NAKERTAJA

Ilmoittaudu tästä: https://goo.gl/forms/0scAfpw1UAlyjek73

Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 25.2. Ilmoittautuneille tiedotetaan arvioitu ajankohta mittaukselle viimeistään 27.2.

Mittaustodistuksen hinta:

5€ / ensimmäinen mittaustodistus (= koiran ensimmäinen mittaustilaisuus)

15€ / todistus, jos koira tulee mittaustilaisuuteen uudestaan

Mittaustodistuksen hinnalla katetaan mittaustilaisuuden kuluja (esim. mittaavien tuomareiden matkakulut). Mittaustodistuksien hintoja on nostettu vuodelle 2018, jotta mittaustilaisuuksia pystytään varmasti järjestämään riittävän monta ja riittävän laajalti ympäri Suomea. Uusissa säännöissä on linjattu, että ohjaaja voi koska tahansa halutessaan tuoda koiran 4 kertaa uudestaan mittaustilaisuuteen (max. 5 krt yhteensä). Uusintamittauksen hinnan toivotaan ohjaavan harrastajia miettimään, missä tilanteissa uusintamittausmahdollisuutta kannattaa käyttää.

Mittaustilaisuuksiin ja niihin ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut

Minna Räsänen 050 - 406 07 15 (iltaisin)
Jessi Landen 040 - 760 7722mittaukset@agilityliitto.fi

Mittauskäytäntöihin ja -ohjeisiin liittyvät kysymykset