Mittaustilaisuuksia vuoden 2017 lopulla

Vain SAGIn mittaustilaisuuksissa on mahdollisuus hankkia koiralle mittaustodistus tämän vuoden puolella. Mittaustilaisuuksia järjestetään 2017 loppuvuonna seuraavasti:

• 28.10. Lappeenranta 10.00-18.00. LAU:n hallilla. Mittaukseen ilmoittaudutaan oheisella lomakkeella.

Alla ovat tässä vaiheessa suunnitellut päivät, ajankohtia saattaa tulla joku vielä lisääkin, mutta ne selviävät seuraavan tuomarikoulutuksen (17.10.) jälkeen. Mittaustilaisuudet ja niiden käytännön järjestelyt tehdään täysin vapaaehtoisten voimin, toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä asiassa.

• 29.10 Kuopio
  • 12.11. Kotka
  • 18.11. Pietarsaari
  • 3.12. Hyvinkää
  • 6.12. Kajaani
  • 9.12. Tornio
  • 10.12. Oulu
  • 17.12. Joensuu
  • 30.12. Pääkaupunkiseutu

Uusien mittaustilaisuuksien ilmoittautuminen avataan n. 2 vko ennen tilaisuutta ja suljetaan 2 pvä ennen ko. päivää. Minimikoiramäärä tilaisuuden järjestämiseen on 50 koiraa. Alustava aikataulu julkaistaan edellisenä päivänä, tarvittaessa siitä voidaan joustaa.

Koiraa ei voida mitata mittaustilaisuuksissa seuraavissa tilanteissa:

• Koira on sairas
  • Koira ei ole kilpailun edellyttämässä fyysisessä kunnossa
  • Kantavaa narttua 30 vuorokautta ennen arvioitua penikoimista (arvioitu aika = 63 vrk ensimmäisestä astutuksesta)
  • Synnyttänyttä narttua alle 75 vrk penikoimisen jälkeen
  • Koira ei täytä Kennelliiton voimassa olevia antidoping määräyksiä
  • Koiran osallistumisoikeutta kilpailuihin on rajoitettu Eläinkilpailujen Antidopingtoimikunnan, SAGIn tai Kennelliiton päätöksellä (voimassa 1.1.2018 lukien)
  • Vuonna 2001 tai sen jälkeen syntyneelle koiralle on suoritettu eläimen ulkonäön muuttamiseksi leikkaus (kuten hännän ja/tai korvien amputointi)
  • Koira käyttäytyy vihaisesti. Vihaisesti käyttäytyvästä koirasta täytetään aina Kennelliiton lomake ”Ilmoitus vihaisesti käyttäytyvästä koirasta”, joka toimitetaan SAGIin ja Kennelliittoon jatkotoimenpiteitä varten.

Käytännönohje mittauksiin tuleville ja harjoittelua varten julkaistaan vko 40. Vuoden 2018 alun mittaustilaisuudet julkaistaan marras-joulukuun vaihteessa.

Mittaustilaisuuksiin ja ilmoittautumisiin liittyvät tiedustelutKari Jalonen, puh. 045-122 6302, kari.jalonen@agilityliitto.fi

Mittauskäytäntöihin ja -ohjeisiin liittyvät kysymykset: Mia Laamanen, mia.laamanen@agilityliitto.fi