Muista ilmoittautua Agilitygaalaan 19.11. mennessä!

Vipattaako menojalka, mutta kalenterissa käy vain kylmä viima? Ei enää! Tule meidän ja Partygatorsin kanssa svengaamaan Hämeenlinnaan 25.11.! Ilmoittaudu 19.11. mennessä osoitteessa http://bit.ly/gaala2017

Tämän vuoden Agilitygaala pidetään Hämeenlinnassa Cumulus Resort Aulangossa lauantaina 25.11. klo 18 alkaen. Gaalan ohjelmassa on mm. vuoden 2017 urheilijan, seuran, seuratoimijan, nuoren, seniorin, paragilitaajan ja seuravalmentajan julkistaminen.

Maittava illallinen ja vauhdikas bilebändi ei jätä ketään kylmäksi

Illallismenu:

Savuporolla aateloitua suppilovahverokeittoa ja ohravatruska
Savustettua lohta, shamppanja-voikastiketta, porkkanakohokas ja tilliperunoita
Suklaafondant, vaniljakermaa ja mansikkaa
Kahvi/tee

Illalliskortin hinta 40€/hlö. Illalliskorttivaraukset 19.11.2017 mennessä tämän lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Pukukoodi: Smart casual

Cumulus Resort Aulanko tarjoaa gaala- ja kokousvieraille tarjoushinnan majoituksesta seuraavasti:

• 1 henkilö 99€/yö
  • 2 henkilö 122€/yö

Majoitukset varattavissa p. +358 20 055 055 tai email my.reservation@restel.fi. Varausta tehtäessä mainittava tunnus ”Suomen Agilityliitto”. Tunnus on voimassa 10.11. asti.

Gaalan osallistujat ovat tervetulleita myös 25.11.16 klo 10.00 alkavaan Suomen Agilityliiton syyskokoukseen, joka pidetään hotellin tiloissa. Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta vain seuransa valtuuttamilla henkilöillä on äänioikeus.