Nutrolin Suomen Agilityliiton yhteistyökumppaniksi

Korkealaatuisista ja täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettavista ravintolisistä tunnettu Nutrolin tukee Suomen Agilityliittoa kohti huippusuorituksia.

Agility on urheilua, joka vaatii koiralta fyysisiä valmiuksia. Suomen Agilityliiton ja Nutrolinin yhteistyön tavoitteena on edistää urheilukoirien hyvinvointia ja tuoda harrastajille tutkittua tietoa, siitä miten suojata urheilukoiran elimistöä kovassa rasituksessa ja auttaa siten koiraa palautumaan nopeammin suorituksen jälkeen.

Suomen Agilityliitto ja Nutrolin vievät yhdessä suomalaista agility- ja terveysosaamista maailmalle.

Lisätietoja:

Suomen Agilityliiton toiminnanjohtaja Sirpa Sippola p. 045 122 6300, sirpa.sippola@agilityliitto.fi

Olini Oy:n toimitusjohtaja Anna-Liisa Lindell p. 050 304 5190, anna-liisa@nutrolin.fi

Suomen Agilityliitto

Nutrolin