Tule mukaan KITU-työpajaan SAGIn tiloihin keskiviikkona 7.6 klo 18–20!

SAGI etsii vapaaehtoisia uusiutuvan kilpailu- ja tulosjärjestelmänsä kehittämiseen. Tule mukaan KITU-työpajaan keskiviikkona 7.6 klo 18–20! Työpaja järjestetään SAGIn tiloissa osoitteessa Radiokatu 20 Helsinki.

Nykyinen SAGIn kilpailu- ja tulosjärjestelmä on elinkaarensa lopussa. Yksi vuoden tärkeimmistä projekteistamme on KITUn uudistaminen, ja tähän työhön tarvitsemme käyttäjien kokemuksia ja näkemyksiä.

Järjestämme keskiviikkona 7.6 klo 18–20 työpajan seuratoimijoille. Mikäli olet käyttänyt KITUa kilpailuiden anomiseen, ilmoittautumisten käsittelyyn, tulosten toimittamiseen tai mihin tahansa siltä väliltä –tervetuloa!

Tarjoamme työpajassa pientä suolaista syötävää sekä kahvia/teetä makusi mukaan. Tämän vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen jemina.immonen@agilityliitto.fi, jotta osaamme varautua oikealla määrällä murkinaa ja huomioida mahdolliset allergiat ja muut rajoitteet.

Työpajaa varten ei tarvitse valmistautua. Tuo vain KITU-käyttökokemuksesi ja -mielipiteesi!

Lisätiedot ja kyselyt Jemina Immonen:

jemina.immonen@agilityliitto.fi tai 045 1149391​.

P.S. Jos välimatka on liikaa tai kesäriennot kutsuvat, ei huolta! Teemme myöhemmin kesän aikana netin välityksellä tehtävän kyselyn, jotta saamme kaikkien käyttäjien äänet kuuluviin.