Uutisarkisto

Uutisten kommentointi

Kommentoithan uutisia aina koko nimelläsi. Sähköpostiosoitteita ei julkaista.

Yksilömedikilpailussa Suomen Kim Kurkinen ja Popi MM 16. sijalle

MM Kim

Sunnuntaiaamun aloittivat medikoirakot agilityradalla. Aamun liikenne ruuhkautui jälleen pahasti, ja Suomen joukkueen johtaja Harri Huittinen sai kurvailla omintakeisia reittivalintoja kisapaikalle, jotta Suomen medijoukkue kerkesi ajoissa rataantutustumiseen.

MMHarriHuittinen

Harri Huittinen huolehti hienosti Suomen joukkueesta kisapaikalla yhdessä Tiia Vitikaisen kanssa.

Harri selvisi omasta osuudestaan kunnialla ja Suomen medikoirakot taituroivat nollia kolmin kappalein. Elisa Hietalo ja shelam Iitu tekivät puhtaan radan, mutta aikavirhettä parille napsahti +0.14. Parivaljakko oli Suomen medikoirakoista nopein. Emma Vasko ja kesvil Linus saivat +2.90 yliaikaa ja Kim Kurkinen ja shelam Popi +0.28.

MM Elisa ja iitu

Suomen koirakoista sunnuntain yksilöagilityradoilla nopeimman nollan taituroivat Elisa Hietalo ja Iitu.

Perjantaina kisattiin yksilöhyppyradoilla, ja sieltä Suomen koirakoilla oli pohjana seuraavia tuloksia: Suomen medikoirakoista Elisa Hietalon ja Iitun rata oli hylätty pussin jälkeen väärinpäin suoritetun hypyn vuoksi. Emma Vasko ja Linus ja Kim Kurkinen ja Popi  taituroivat nollaradat. Kimin ja Popin aika oli 32,81 ja Emman ja Linuksen 34,88. Medien yksilöhyppyradan jälkeen kolmen kärki oli seuraava: 1. Silvia Trkman (SLO), 2. Martina Klimesova (Cze), 3. Andy de Groote (BEL). Kim Kurkinen oli hyppyradan jälkeen 27. ja Emma Vasko 35.

Sunnuntaina kolmen kärjen osalta taistelu oli erittäin tiukkaa. USA:n Ashley Deacon veti kokonaistuloksiin tiukan ajan 66.10, josta Ranskan Thomas Raczka hävisi kolme sadasosaa ja  perjantain jälkeen kilpailua johtanut Slovakian Silvia Trkman yhdeksän sadasosaa kokonaistuloksissa. Suomen koirakoista Kim Kurkinen ja Popi sijoittuivat sijalle 16., Emma Vasko ja Linus 18. ja Elisa Hietalo ja Linus 62.

MM Kim ja Popi

Suiomen koirakoista parhaiten sijoittuivat Kim Kurkinen ja Popi, sijoitus MM 16.

12 comments to Kim Kurkinen ja Popi MM 16. sijalle

Kommentoi

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>