Mariellellä on kaupallinen koulutus, ja hän on toiminut aiemmin myynnin sihteerinä ja myös taloushallinto on kuulunut toimenkuviin. Hänellä on taustallaan on myös aikuisiällä opiskeltu sisustussuunnittelijan koulutus, joka on tällä hetkellä enemmänkin vain rakas harrastus.

Marielle tuli SAGIin ensin osa-aikaiseksi kilpailu- ja koulutussihteeriksi syksyllä 2014, ja sen jälkeen toimistoon onkin tullut paljon muutoksia ja henkilövaihdoksia. Näin ollen myös Mariellen toimenkuva on muuttunut jonkin verran vuosien kuluessa ja osa-aikaisuus on muuttunut kokopäiväiseksi. 

Mariellen toimenkuvana on monipuolisesti kilpailujen hallintoon ja tuloksiin liittyvät tehtävät, koulutus- ja koetoimitsijakorttien hallinnointi, lisenssiasiat ja osin myös talouteen liittyviä tehtäviä. Maajoukkueen johtajana toimiminen on myös kuulunut viimeiset kolme vuotta Mariellen tehtäviin.

Agilityn harrastamisen Marielle on aloittanut jo vuonna 1990 ensimmäisen oman koiransa borderterrieri Empun kanssa. Borderterrieri Jimin kanssa hän kilpaili aktiivisesti kansallisella ja kansainväliselläkin tasolla. Jimi oli kaksi kertaa mukana maajoukkueessa sekä kolmesti EO-joukkueessa. Tällä hetkellä Mariellen harrastuskaverina on bordercollie Bree, joka vasta aloittelee aktiivista kisauraansa.