Vaasan Agilityseuralle on myönnetty Olympiakomitean Tähtiseura-merkki

Suomen Agilityliiton jäsenyhdistys Vaasan Agilityseura ry "VAS" on ansainnut itselleen Olympiakomitean Tähtiseura-statuksen 24.4.2023. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, johon VAS nyt ensimmäisenä agilityseurana liittyy.

"Seuran toimintaa on kehitetty pitkäjänteisesti jo vuosien ajan, ja Tähtiseura-kriteereihin tutustumisen myötä kävi pian selväksi, että seuran omat kriteerit, käsitykset ja tavoitteet toiminnan laadun suhteen vastasivat varsin hyvin Tähtiseura-kriteereitä. Kun toiminta kerran on laadukasta, miksi ei myös tehtäisi sitä näkyväksi? Kattava itsearviointi auttaa myös paikantamaan mahdollisia kehityskohteita ja laittamaan niitä tärkeysjärjestykseen. Tähtiseurastatus on myös konkreettinen tavoite mitä kohti pyrkiä", Vaasan Agilityseuran puheenjohtaja Tiina Jokinen kertoo.

Lue lisää ansaitusta Tähtiseura-merkistä ja sen taustoista Vaasan Agilityseuran tiedotteesta.

Lue lisää Tähtiseuroista Olympiakomitean sivuilta.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta ansaita Tähtiseura-status edustamallesi seuralle? Lue Olympiakomitean ohjeet ja ota yhteyttä Agilityliiton koulutuspäällikköön Viljami Saarivuohon: viljami.saarivuo@agilityliitto.fi.

Takaisin