Suomen Agilityliiton yhteistyökumppanit vuonna 2024

PrimaDog
PrimaDog on Suomen Agilityliiton pitkäaikainen pääyhteistyökumppani. 

Non-stop dogwear

SporttiRakki

Jakke-lisäravinteet

noname

OneMind Dogs

CTN

Back On Track

Back On Trackin jäsenetu SAGIn lisenssinhaltijoille 2024: 

Back on Track tarjoaa SAGIn lisenssinhaltijoille 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista Back on Trackin verkkokaupassa www.backontrack.fi. Etukoodi löytyy SAGIn lisenssinhaltijoille lähetettävästä uutiskirjeistä.

Finnlines

Finnlinesin jäsenetu SAGIn lisenssinhaltijoille 2024:

Naantali–Långnäs–Kapellskär-reitti

Reittimatkat Tarjoamme 25 % alennuksen standard-hintaisista henkilölippu-, hytti- ja ajoneuvohinnoista (koskee myös eläinkuljetusta ). Joustavat muutos ja peruutusehdot standard-ehtojen mukaisesti. Matkustusaika: 31.12.2024 asti, poislukien 1.–31.7.2024. Varausaika: 31.12.2024 asti. Tarjouskoodi: SAGI

Helsinki–Travemünde-reitti

Reittimatkat Tarjoamme 25 % alennuksen standard-hintaisista henkilölippu-, hytti- ja ajoneuvohinnoista (koskee myös eläinkuljetusta ). Joustavat muutos ja peruutusehdot standard-ehtojen mukaisesti. Matkustusaika: 31.12.2024 asti poislukien Helsinki–Travemünde 5.7.–31.8.2024 ja Travemünde–Helsinki 17.6.–11.8.2024. Varausaika 31.12.2024 asti Tarjouskoodi: SAGI

Matkat voi varata https://www.finnlines.com/fi/ tai myyntipalvelumme kautta sähköpostitse passenger@finnlines.com tai puhelimitse p. 09 23143100. Eläinkuljetusajoneuvot tulee varata aina myyntipalvelumme kautta. Edut koskevat Suomen Agilityliiton jäseniä. Olethan valmis todistamaan jäsenyytesi kysyttäessä lähtöselvityksessä (Suomisportista lisenssikorttia näyttämällä). Matkoissa on rajoitettu saatavuus eivätkä ne ole varattavissa ryhmille.

 

Haluatko sinäkin Agilityliiton yhteistyökumppaniksi?

Olemme aina avoimia uusille yhteistyökumppanuusehdotuksille yrityksiltä tai tahoilta, jotka haluavat kehittämään kanssamme agilityharrastusta ja -kilpaurheilua Suomessa. Yhteistyö voi olla laajamittaista liiton tukemista tai tiettyyn osa-alueeseen, esimerkiksi nuorisotoimintaan, maajoukkuetoimintaan, TopTeam-valmennuskokonaisuuteen tai muuhun koulutustoimintaan kohdistuvaa. Yhteistyö voidaan toteuttaa osittain myös jäsenyhdistyksillemme tai TopTeam-koirakoille kohdistettuina etuisuuksina.

Vastineeksi voimme tarjota markkinointiyhteistyötä ja näkyvyyttä liiton eri viestintäkanavissa ja tapahtumissa. Voimme yhdessä suunnitella markkinointiyhteistyön muotoa ja sisältöä. Ota yhteyttä, neuvotellaan molempia osapuolia hyödyttävä sopimus!

Ota yhteyttä: toimisto@agilityliitto.fi