Korttien anominen

Toimitsijakortin saamiseksi henkilön on oltava Kennelliiton jäsen. Harjoittelukortissa on oltava hakijan yhteystiedot, Kennelliiton jäsennumero, lisenssinumero sekä hakijan jäsenyhdistyksen suositus. Harjoittelukortti ja sen liitteenä olevat tiedot toimitetaan Suomen Agilityliiton toimistoon. Kortin voi toimittaa myös sähköpostitse. Vanhat harjoittelukorttien pohjat ja uusimislomakkeen löydät materiaalipankista.

Oletko käynyt kaikki AVA2-moduulit ja haluat anoa AVA2-pätevyyttä?

AVA2-pätevyyttä haetaan sähköpostitse toimistolta (toimisto@agilityliitto.fi), kun kaikki AVA2-moduulit ja erikoistumiset on suoritettu hyväksytysti. AVA2-pätevyyttä hakiessa tulee esittää lisenssinumero, todistus Kennelliiton jäsenyydestä (esim. kuvakaappaus jäsenkortista OmaKoirasta), hakijan lisenssiyhdistyksen tai Suomen Agilityliiton koulutustoimikunnan edustajan antama vapaamuotoinen kirjallinen lausunto ja todistus käydystä Vastuullisen valmentajan verkkokurssista (näkyy meriittinä Suomisportissa).

Koetoimitsijakorttien uusiminen

Koetoimitsijakortit ovat 1.1.2020 alkaen voimassa toistaiseksi. Kennelliiton pätevöimisohje löytyy tämän linkin takaa.

Ennen 1.1.2020 vanhentuneen koetoimitsijakortin uusimislomakkeen löydät materiaalipankista.

Koulutusohjaajakorttien uusiminen

Valmentajien pätevyydet ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2020 alkaen. Jos olet suorittanut koulutusohjaajan peruskurssin tai perus- ja jatkokurssin ja pätevyytesi pitäisi olla voimassa, sinulla pitäisi olla Suomisportissa AVA1-merkintä. AVA2-osasuoritusten merkinnät tulevat Suomisporttiin vuoden 2021 aikana. Jos olet käynyt vanhan valmentajakurssin, sinulla pitäisi olla Suomisportissa AVA2-merkintä. Lisätietoja nykyisistä valmentajakoulutuksista löydät täältä.

Mikäli pätevyytesi on päässyt vanhentumaan ja haluat hakea sen palauttamista, katso toimintaohjeet täältä.

Kadonneen toimitsijakortin uusiminen

Mikäli toimitsijakorttisi on hävinnyt, lähetäthän viestin osoitteeseen toimisto (at) agilityliitto.fi.