Takaisin

19.11.2022 Syyskokous

Suomen Agilityliiton syyskokous järjestetään lauantaina 19.11.2022 kello 10 alkaen. Kokous pidetään Helsingissä osoitteessa Valimotie 10 mutta osallistumista suositellaan etäyhteydellä.

Kokouksen esityslista on julkaistu 4.11.2022 ja löytyy täältä: linkki esityslistaan . Kaikki kokouksen materiaalit on tallennettu julkiseen Drive-kansioon, johon pääset tästä linkistä.

Liiton syyskokouksessa käsitellään liiton säännöissä 9 §:ssä mainitut asiat sekä viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta toimitettavalle esityslistalle merkityt muut asiat. Tässä syyskokouksessa käsitellään kolme jäsenyhdistysten esitystä: Tampereen seudun koirakerhon esitys koskien estevälin mittaustapaa, Kirkkonummen kennelkerhon esitys koskien agility ja hoopers-lisenssiä sekä Agility Unite ry:n esitys koskien joukkue SM -kilpailua. Kaikki esitykset löytyvät kokouksen julkisesta Drive-kansiosta.

Liiton kokouksessa jokaisella äänioikeutetulla jäsenyhdistyksellä on yksi ääni. Sen lisäksi kullakin jäsenyhdistyksellä on enintään neljä lisä-ääntä, joiden määrä perustuu jäsenyhdistysten jäsenten liiton edellisen toimintakauden aikana maksamien henkilölisenssien määrään (äänioikeusluokka) seuraavasti:

  • 1-10 henkilölisenssiä yhteensä yksi (1) lisä-ääni
  • 11-50 henkilölisenssiä yhteensä kaksi (2) lisä-ääntä
  • 51-100 henkilölisenssiä yhteensä kolme (3) lisä-ääntä
  • yli 100 henkilölisenssiä yhteensä neljä (4) lisä-ääntä.

Jäsenyhdistyksen puhe- ja äänivaltaa liiton kokouksessa käyttää jäsenyhdistyksen valtuuttama edustaja. Kukin valtuutettu voi edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä. Liiton hallituksen jäsenillä, kannatusjäsenillä, kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenillä ja muilla luottamus- ja toimihenkilöillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Jäsenyhdistys voi valtuuttamansa edustajan lisäksi lähettää kokoukseen useamman osallistujan, joilla on vain läsnäolo-oikeus kokouksessa. 

Syyskokouksen harjoitusäänestys järjestetään perjantaina 18.11.2022 kello 13.00. Valtuutetun edustajan tulisi osallistua äänestykseen käyttäen samoja välineitä kuin tulevana kokouspäivänä. Näin varmistamme, että kukin seura pystyy osallistumaan äänestykseen. Äänestykseen osallistuvan tulee olla se henkilö, joka on ilmoitettu seuran äänioikeudelliseksi edustajaksi. Ongelmatilanteissa yhteyttä voi ottaa järjestöpäällikkö Tapio Leppäseen: tapio.leppanen@agilityliitto.fi tai +358500644527.

Voit seurata syyskokousta livenä SAGIn somessa: Facebook / Instagram