Takaisin

25.3.2021 Kysy valmentajakoulutuksista! -webinaari klo 18

Miksi valmentajakoulutuksia uudistettiin? Mikä ihmeen AVA? Mistä näen tulevat koulutukset? Mistä näen omat suoritukseni? Kuka näitä koulutuksia vetää?

SAGIn koulutustoimikunta järjestää webinaarin uudistuneista valmentajakoulutuksista torstaina 25.3. klo 18 alkaen. Tilaisuuteen voi etukäteen lähettää kysymyksiä lomakkeella tai lähempänä tilaisuutta myös Instagramissa.

Vastaukset näihin ja muihin agilitykansaa askarruttaviin kysymyksiin saat torstaina 25.3. klo 18 alkaen järjestettävässä Kysy valmentajakoulutuksista! -webinaarissa. Kysymyksiinne on vastaamassa SAGIn koulutuskoordinaattori Kerttu Kaikkonen.

Kysy valmentajakoulututuksista! -webinaari järjestetään Google Meetin välityksellä. Mukaan mahtuu 100 osallistujaa ja tilaisuus nauhoitetaan. Liity mukaan tästä linkistä: meet.google.com/esn-sizu-szy

Haluatko lähettää kysymyksen etukäteen? Se on mahdollista tällä lomakkeella ke 24.3. klo 14 asti. Lisäksi kysymyksiä voi lähettää SAGIn Instagram-tilin (@agilityliitto) kautta lähempänä tilaisuutta.

PS. Tiesitkö, että valmentajakoulutuksiin liittyvät usein kysytyt kysymykset löytyvät myös täältä?

Lisätiedot: koulutustoimikunta (koulutus-tmk@agilityliitto.fi) tai koulutuskoordinaattori Kerttu Kaikkonen (kerttu.kaikkonen@agilityliitto.fi)