Takaisin

30.10.2022 Hooperskoulutus, Tampere

Haluatko kehittää hooperstoimintaa tai aloittaa hoopersin harjoittelun omassa seurassasi? Mietityttävätkö säännöt ja se, miten ne vaikuttavat lajin harjoitteluun? Miten herättää kiinnostusta lajiin ja miten mahdollistaa sen harjoittelu?

Tervetuloa mukaan SAGIn järjestämiin koulutuksiin, jotka on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille, erityisesti seuratoimijoille ja -kouluttajille, jotka haluavat käynnistää lajin harjoittelun tai kehittää sitä omassa seurassa. 

Ensimmäinen koulutus pidetään etänä 3.10. klo 19. Etäkoulutuksessa pureudutaan lajin sääntöihin ja koulutuksesta saat myös tallenteen. Koulutuksen pitää Laura Mättö. Etäkoulutus on maksuton ja siitä on jälkikäteen saatavissa tallenne. Etäkoulutukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta lähipäivään osallistuvia suositellaan osallistumaan siihen. Etäkoulutus on avoin myös muille kuin lähipäivään osallistuville. 

Katso luento tallenteena: https://youtu.be/wI3eZ9NO9OM


Jälkimmäinen koulutus on lähipäivä Tampereella TamSK-hallissa 30.10. klo 10-18. Päivä sisältää muun muassa koulutusta alkeisopetuksesta, pohdintaa lajin harjoittelusta seurassa sekä halukkaille treenit koiran kanssa. Päivän kouluttajina toimivat Laura Mättö, Nora Renell ja Tiina Wikström. Päivän hinta osallistujalle on ilman koiraa 20 eur ja koiran kanssa 30 eur. Päivän aikana on omakustanteinen tunnin mittainen lounastauko. Kahvi ja tee sekä pieni purtava sisältyy hintaan.  Huom! Osallistujamäärä on rajoitettu. Koirakkopaikat jaetaan ensisijaisesti 1/seura, mikäli kaikki paikat täyttyvät. Keskustelkaa seurassamme, mikäli on useampi kiinnostunut, että kuka osallistuu koiran kansa. Ilman koiraa osallistuvien määrää ei ole rajoitettu.  

Ilmoittautuminen lähipäivään päättyy kun paikat ovat täyttyneet tai viimeistään 9.10. mennessä.

Ilmoittaudu lähipäivään lomakkeella: linkki

Maksutapahtuma koirakkopaikalle: https://www.suomisport.fi/events/6cdf333b-348d-4154-b2d8-5819e929e0ad

Maksutapahtuma ilman koiraa osallistuville: https://www.suomisport.fi/events/5b956f70-e3ef-4fab-9f60-27f103e36b5e