Takaisin

14.9.2022 Koulutustoimikunnan keskustelutilaisuus

Tule mukaan visioimaan SAGIn koulutustoiminnan tulevaisuutta!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.9.: https://forms.gle/HVhL6RXK7wZfQ1rbA

Agilityliiton koulutustoimikunta järjestää keskustelutilaisuuden, jossa kuullaan eri sidosryhmien näkemyksiä sekä toiveita siitä, minkälaista liiton koulutustoiminnan tulisi olla tulevaisuudessa. Keskustelutilaisuus liittyy liiton koulutustoiminnan pitkäaikaiseen kehittämiseen sekä lähi vuosienkoulutustoiminnan suunnitteluun, joka on käynnissä. 

Haluamme saada kentältä näkemystä siitä, mitä liiton koulutustoiminnalta tosiasiassa odotetaan, jotta voimme mahdollisimman hyvin palvella agility-yhteisöä. Näkemyksiä kaivataan siitä miten liitto voi tukea seurojen koulutus- ja valmennustoimintaa sekä eri toimihenkilöiden, valmentajien, liittokouluttajien ja tuomareiden osaamisen kehittämistä. Toivomme myös ajatuksia, miten harrastamisen aloittamisen kynnystä voidaan madaltaa ja harrastajamäärää nostaa tai onko se edes mahdollista. Tämä keskustelutilaisuus on ensimmäinen ja järjestämme näitä tarpeen mukaan lisää.

Tässä on erinomainen mahdollisuus saada äänesi kuuluville ja esittää toiveita tai villejäkin visioita! Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä 14.9. klo 18.00 alkaen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.9.: https://forms.gle/HVhL6RXK7wZfQ1rbA