Esitys Suomen 2019 MM-kilpailun kansallisesta tuomarista

Suomi on lähettänyt FCIn agilitydelegaatiolle esityksen, että Suomen MM-kilpailujen kansalliseksi tuomariksi nimetään Sari Mikkilä. Avustavaksi tuomariksi esitetään Anders Virtasta. Mikäli Sari Mikkilä on estynyt toimimaan tehtävässä, nousee Anders Virtanen hänen tilalleen varsinaiseksi tuomariksi ja Esa Muotka avustavaksi tuomariksi. 

Sari Mikkilä on valmistunut FCI:n agility-ylituomariksi 2008 ja on tuomaroinut hyvin aktiivisesti valmistumisestaan lähtien eri puolilla Suomea ja viime vuosina myös ulkomailla. Ratasuunnittelussa hän pyrkii profiililtaan vauhdikkaisiin, virtaaviin ja useita eri ohjausvaihtoehtoja sisältäviin ratoihin, joissa kuitenkin vaaditaan myös teknistä osaamista, rohkeutta ja radanlukutaitoa. Lisäksi hän itse kilpailee aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin seminaareihin kehittääkseen itseään niin kilpailijana kuin tuomarina. 

Anders Virtanen on valmistunut tuomariksi 1995 ja toiminut tuomarina aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on toiminut myös aiemmin FCI-arvokilpailuissa tuomaritehtävissä ja on kilpaillut aktiivisesti SM-tasolla. 

The proposal of the national judge in the Agility World Championships 2019 in Finland

Finland has send the proposal to the FCI agility delegation to nominate Sari Mikkilä as the national judge in the Agility World Championships 2019 in Finland. Anders Virtanen has been nominated as an assistant judge. If Sari Mikkilä is not able to perform as the national judge for some reason, the assistant judge will take her place. In this case Esa Muotka will serve as the assistant judge.

Takaisin