Ota juhlaviikon tallenteet haltuun tästä!

Ota tästä haltuun juhlaviikon tapahtumien tallenteet ja vietä viikonloppu agilityn ytimessä!

Muistathan myös antaa palautetta juhlaviikon tapahtumista - voit nimittäin voittaa vuoden PrimaDog-kuivaruoat! Palautelomakkeen linkki jaetaan tallenteiden yhteydessä eli silmät ja korvat auki!

SAGI 15 vuotta - mitä historia meille kertoo ja miltä tulevaisuus näyttää? 

https://bit.ly/sagi15_live_ma

Tsekkaa tästä puheenjohtajiston katsaus historiaan ja tulevaisuuden kehitysaskeliin! Joko on historiikki hallussa? Onhan teidänkin seuranne ääni edustettuna sääntömuutosprosessissa?

PrimaDog x SAGI: Mistä koira motivoituu? 

https://bit.ly/sagi15_live_ti

PrimaDogin brändilähettiläs ja nykyaikaisten koulutusmenetelmien parissa monipuolisesti kouluttautunut Milka Tauru johdatteli kuulijat koiran motivaation rakennuspalikoihin. Kuinka hyvin tunnet oman koirasi? Mistä se motivoituu?

Protip: Voit skipata luennon keskivaiheen tekniset haasteet videon alareunasta löytyvien kappaleiden tai kuvauksesta löytyvien aikaleimojen avulla.

Agility kuuluu kaikille! 

https://bit.ly/sagi15_live_ke

Poimi tästä keskustelusta seuratoiminnan kehittämiseen vinkit, joiden avulla kaikki harrastajat voidaan paremmin ottaa huomioon! Onko teillä jo nuorisotoimintaa? Onko hallinne esteetön? Kuuluuhan myös teidän seuratoiminta kaikille?

Agility ja yhteiskunta 

https://bit.ly/sagi15_live_to

Mitä terveisiä Kennelliitto ja Olympiakomitea toivat 15-vuotiaalle SAGIlle? No, ainakin todettiin, että olympialajiksi ei ihan lähiaikoina olla tyrkyllä, mutta siitä ei kannata lannistua! Tämä keskustelu oli täyttä asiaa ja jaossa oli ihan ilmaisia vinkkejä myös seuratoiminnan kehittämiseen. Mihin suuntaan sä haluaisit kehittää lajia ja lajin toimintaympäristöä?

Takaisin