Paragilityurheilija: hae kilpailuoikeutta PAWCiin 2022

Vuoden 2022 ParAgility World Championship (PAWC) käydään Cowboys’s Guest Ranch – Voghera – Italy 18.-21.8.2022 (https://www.imcapawc2022.it/location/). PAWC on tarkoitettu ihmisille, joilla on agilitysuoritukseen vaikuttava fyysinen tai henkinen rajoite (esimerkiksi liikkumista rajoittava sairaus tai vamma, kehitysvamma, kognitiivisia tai mielenterveyden ongelmia). PAWC-organisaatio kisatoimikunta jakaa kilpailijat 7 luokkaan rajoitteen haitta-asteen ja tyypin perusteella, ja kilpailijalla on kisaoikeus vain tässä järjestäjien osoittamassa kisaluokassa. Yksi kilpailija voi kisata korkeintaan kahdella koiralla. Joukkueen kokoa ei ole rajoitettu.

Näin haet kisaoikeutta

Kisaan osallistuminen edellyttää PAWC-organisaation myöntämää kilpailuoikeutta. Kisaorganisaation toimikunta arvioi vuosittain kaikki kilpailijat. Ainoastaan edellisen vuoden PAWC-MM-tittelin voittaneilla on automaattinen kisaoikeus. PAWC-organisaatio myös määrittää kisaajan kilpailuluokan.

PAWC-säännöt ja selostukset kilpailuluokista löytyvät täältä:

https://www.imcapawc2022.it/rules/

 

Yksityiskohtaiset ohjeet kisaoikeuden hakemiseksi löytyvät kisanjärjestäjän sivuilta.

Säännöt ja hakulomakkeet on julkaistu 18.5.2022!

 

Kilpailuoikeuden saamiseksi ja kilpailuluokan määrittämiseksi kilpailijan on toimitettava kilpailun järjestäjille englanninkielinen lääkärintodistus ja 3 videota kansallisista tai kansainvälisistä kilpailusuorituksistaan. Videot eivät saa olla vuotta vanhempia, ja niistä tulisi ilmetä ohjaajan rajoitteiden aiheuttama haitta agilitysuoritukselle. Jos kisaaja käyttää kilpaillessaan pyörätuolia tai muuta liikkumisen apuvälinettä, tarvitaan kilpailuoikeutta haettaessa myös sen vakuutustodistus.

 

Suomen PAWC-joukkue

SAGI nimeää Suomen PAWC-joukkueen niistä paragilitykisaajista, jotka ovat saaneet kilpailuoikeuden ja kilpailuluokituksen PAWC-organisaatiolta heinäkuun alkuun mennessä. Lisäkriteerinä joukkueeseen nimettäville on agilityn kilpailulisenssi ja ennen kisamatkaa allekirjoitettu urheilijasopimus. PAWC-organisaatiolta tulee tieto kilpailuoikeudesta sekä kisaajalle että SAGIlle.

Kisaoikeuden saaneisiin urheilijoihin ollaan sähköpostitse yhteydessä joukkueen kokoamisvaiheessa, ja joukkueen lopullinen kokoonpano julkistetaan toivottavasti viimeistään heinäkuun alussa. SAGI nimeää PAWC-joukkueelle myöhemmin myös joukkueenjohtajan.

Lisätietoja kilpailuoikeuden hakemisesta ja joukkueen nimeämisestä saa sähköpostilla paragility@agilityliitto.fi

Takaisin