Sporttirekisteri poistuu käytöstä 28.1.2018

Sporttirekisteri poistuu käytöstä 28.1.2018. Tämän jälkeen seurat, seuratoimijat ja kilpailijat käyttävät vain uutta kilpailu- ja tulosjärjestelmää (KITU), joka löytyy osoitteesta https://kitu.agilityliitto.fi/#/.

Vanha kilpailu- ja tulosjärjestelmä osoitteessa http://palvelut.agilityliitto.fi/ilmo/?kalenteri=1 on poistunut käytöstä 1.1.2018. Loput 2018 kilpailut lisätään uuteen KITUun Kennelliiton hyväksymisen jälkeen.

Toimitamme jäsenseuroille materiaalia seuraavasti:

  • Vuosikokouskutsut, muut tiedotettavat asiat: puheenjohtaja, sihteeri, agilityvastaava
  • Laskut: laskutusosoitteeseen (tämä käyttäjäoikeus lisätään uuteen KITUun pian, tiedot tuodaan Sporttirekisteristä 28.1.)
  • Putkeen-lehti: agilityvastaava

Varmistakaa, että seuranne yhteystiedot ovat ajan tasalla uudessa KITUssa, sekä laskutustieto on Sporttirekisterissä oikein ennen 28.1. tehtävää siirtoa.

KITUun tehtävät muutospyynnöt tulee välittää osoitteeseen kitu@agilityliitto.fi. Mainitse viestissäsi seuran koko nimi. Mainitsethan myös sportti-ID:n toimihenkilömuutoksissa.

Sporttirekisteriin tehtävät muutospyynnöt tulee välittää osoitteeseen mari.niinikoski@agilityliitto.fi mikäli seuranne Sporttirekisterin pääkäyttäjää ei ole tiedossa.

Takaisin