Suomen tuomariehdokkaat 2020 EO- ja EOJ-kilpailuiden kansainvälisiksi tuomareiksi

Suomi on lähettänyt FCIn agilitydelegaatiolle Suomen tuomariehdokkaat vuoden 2020 EO- ja EOJ-kilpailuiden kansainvälisiksi tuomareiksi. Tuomareista äänestetään 2.-3.2. pidettävässä FCI-delgaation kokouksessa. EO-kilpailun tuomariksi ehdotetaan Jari Suomalaista ja EOJ-kilpailun tuomariksi ehdotetaan Anders Virtasta. Toivotamme ehdokkaillemme onnea helmikuun äänestykseen. 

Jari Suomalainen on valmistunut FCI:n agility-ylituomariksi 2013 ja on tuomaroinut hyvin aktiivisesti valmistumisestaan lähtien eri puolilla Suomea ja viime vuosina myös ulkomailla. Ratasuunnittelussa hän pyrkii profiililtaan vauhdikkaisiin, virtaaviin ja useita eri ohjausvaihtoehtoja sisältäviin ratoihin, joissa kuitenkin vaaditaan myös teknistä osaamista, rohkeutta ja radanlukutaitoa. Jari kilpaili aiemmin hyvin menestyksekkäästi Suomen edustajana maailmalla Frodo-koikerinsa kanssa olleen yksilöissä MM1, MM3, EO1 ja EO3 sekä joukkueessa MM1, MM2 ja EO1.  

Anders Virtanen on valmistunut tuomariksi 1995 ja toiminut tuomarina aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on toiminut myös aiemmin FCI-arvokilpailuissa tuomaritehtävissä ja on kilpaillut aktiivisesti SM-tasolla. 

Finland’s candidates as the international judge in the EO-2020 and EOJ-2020. 

Finland has put forward candidates for international judges both in the EO- and EOJ-competition in 2020. Our candidate as the international judge for the European Open 2020 is Jari Suomalainen and our candidate as the international judge for the European Open Junior 2020 is Anders Virtanen. The international judges for both events will be elected by the FCI agility delegation in February 2019.

Takaisin