Webinarin tallenne ja kalvot (korjattu versiot)

EDIT: Kalvolle 9 on korjattu tulosten toimittamista koskeva tieto. Kaikkien vanhojen sääntöjen aikaisten kisojen tulokset toimitetaan vanhan KITUn kautta. Uusien sääntöjen aikaisten kisojen tuloset uuden KITUN kautta. Webinarin vetäjä oli ymmärtänyt asian väärin - pahoittelut!!

EDIT: Kalvolle 31 on korjattu alaspäin tasoluokkassa siirtymistä koskeva tieto. Kaikkien vanhojen sääntöjen aikana nousseiden pitää anoa alaspäin siirtoa, vaikkeivat he ole vielä kertaakaan kisanneet ylemmässä luokassa. Pahoittelemme virhettä!

SAGIn sääntötyöryhmä, toimisto ja koulutustoimikunta järjestämän jäsenseurojen vastaaville koetoimitsijoille ja agilitytuomareille tarkoitettun "Webinaari uudistettuihin sääntöihin" tallenne ja kalvot on nyt julkistettu. 

Tallenteen pääsee katsomaan SAGIn youtube-kanavalla tästä linkistä.

Webinaarin kalvoihin (kts. Tiedostot) on lisätty koulutuksen aikana tuleet kysymykset vastauksineen loppuun sekä linkit D-osan julkaistuihin tiedostoihin. 

Mikäli tulee tarvetta uusia tämä webinaari tai lähestyä koetoimitsijoiden sääntöihin liittyviä ongelma, laittakaa mailia sääntö-ryöryhmälle. KITU 2.0 liittyvän webinaariin ajankohtaan palaamme tammikuussa. 

KITU-tiedustelut: 
kitu@agilityliitto.fi

Sääntötiedustelut: 
saannot@agilityliitto.fi

Estetiedustelut: 
turvallisuus@agilityliitto.fi

Takaisin