Hae delegaatiksi tai varadelegaatiksi FCI:n ja PKU:n agilitytoimikuntiin

Risto Ojanperä on edustanut Suomea ansiokkaasti FCI:n ja PKU:n agilitytoimikunnissa vuodesta 2009. Nyt hän on ilmoittanut luopuvansa tästä agilitydelegaatin tehtävästä 31.12.2022, joten SAGI etsii delegaatin ja varadelegaatin tehtävistä kiinnostuneita henkilöitä Kennelliitolle esitettäviksi.

Voit hakea tehtävään tällä lomakkeella: linkki. Haku on auki sunnuntaihin 23.10. saakka ja hakuajan päätyttyä suoritamme tarvittaessa haastatteluita hakijoiden kesken.

Delegaatin tehtävä edellyttää aktiivista osallistumista vuosittain FCI:n ja PKU:n kokouksiin, joista osa on etätapaamisia ja 2-3 edellyttävät matkustamista paikan päälle Euroopassa. FCI:n agilitydelegaation lähitapaamiset ovat helmikuun alussa sekä MM-kilpailun jälkeisenä maanataina. PKU:n kokouksien ajankohdat vaihtelevat. 

Kennelliiton asettamia yleisiä pätevyysvaatimuksia tehtäviin ovat:

  • tarvittava pätevyys ja tiedot agilityn osalta tehtävän hoitamiseksi
  • riittävä kielitaito
  • toimikuntatyöskentelyyn sitoutuminen

Tehtävään valittavalla tulee olla valmius osallistua ulkomailla tapahtuvaan toimikuntatyöskentelyyn ja ymmärrys siitä, että FCI:n toimikuntatyöskentelyssä kulttuurierot voivat olla merkittävät. Tehtävään valittavan henkilön tulee olla Kennelliiton jäsen sekä hänellä tulee olla voimassa oleva Agilityliiton lisenssi. 

Lisätietoja saat tarvittaessa Riikka Kariselta (riikka.karinen@agilityliitto.fi), KV-tuomarivalitsijatyöryhmän edustajalta.

Takaisin