Infopaketti ylimääräistä vuosikokousta koskien

Ylimääräinen vuosikokous pidetään tänään maanantaina 02.07.2018 Sporttitalolla Helsingissä osoitteessa Valimotie 10, 5. kerros.

Pysäköinti

Valimotie 10 ja Hiomotie 3 pihassa on illalla vapaita MAKSULLISIA paikkoja (maksullisia 24/7). Kaikille paikoille joissa lukee urheilujärjestöt, voi pysäköidä. Maksuautomaatit löytyvät Sporttitalon edestä ja sivustalta Valimotien puolelta. Kadunvarsipaikat ovat ilmaisia.

Etäosallistuminen

Aikaisempaa suuremmasta etäosallistujien lukumäärästä johtuen kokouksen seuraamiseen on käytössä edellisistä kokouksista poiketen kaksi vaihtoehtoa: Youtube sekä Hangouts. Koska Hangouts-tapahtuman yhtäaikainen osallistujamäärä on pienempi kuin ilmoittautuneiden etäosallistujien määrä, etäosallistujia pyydetään ensisijaisesti seuraamaan kokousta youtube-linkin kautta. Puheenvuoroja ja kommentteja voi lähettää paikan päällä luettavaksi sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@agilityliitto.fi  . Etäosallistuja voi myös halutessaan valmistautua esittämään puheenvuoron itse, jolloin puheyhteyttä varten osallistujan tulee liittyä Hangouts-tapahtumaan. Youtube-kokouksen voi jättää taustalle käyntiin kunhan ääni on mykistetty. Puheenvuoron jälkeen osallistujaa pyydetään jatkamaan seuraamista Youtuben välityksellä, jotta Hangouts-tapahtumaan tulee tilaa muille. Tekniikasta johtuen Youtubessa saattaa olla muutaman sekunnin viive verrattuna Hangoutsiin. Luonnollisesti osallistumispaikan nettiyhteyden nopeus sekä äänilaitteiden toimivuus on suositeltavaa tarkastaa etukäteen.

Sekä Youtube-seuraamiseen että Hangouts-tapahtumaan toimitetaan linkit hieman ennen kokouksen aloittamista.  

Etäosallistuminen mahdollisiin äänestyksiin tapahtuu samalla tavalla riippumatta seuraamistavasta.

Hangouts-sovellus kannattaa ladata etukäteen puhelimeen/tablettiin sovelluskaupasta.

Äänestysohjeet

Ohjeet äänestykseen: 

Jokainen jäsenseuran edustaja tarvitsee äänestääkseen älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Äänestys tapahtuu Socrative kyselylomakkeella. SAGI on luonut viisi huonetta: SAGI1 - SAGI5, joissa kaikissa pyörii sama kysely. Kaikkien kokouksessa edustettujen seurojen edustajat käyttävät sähköistä äänestystä. Jokainen edustaja liittyy (join) äänimäärän mukaiseen huoneeseen kirjoittamalla edellä mainitun huoneen nimen sille varattuun kohtaan. Seuran edustaja kirjautuu huoneeseen nimellä: Etunimi Sukumini SEURALYHENNE ja äänestää sopivaa vaihtoehtoa. 

Jokaisen edustajan tulee kirjautua oikeaan huoneeseen, jotta äänestys sujuu jouhevasti. Tarvittaessa yhtä puhelinta voi käyttää useampi edustaja, kunhan kirjautuu uuteen huoneeseen (käyttää esim. selaimen toista välilehteä).

Kyselyn voi vastata joko selaimella:
https://b.socrative.com/login/student/

tai sitten lataa Socrative Student appsin
https://play.google.com/store/apps/details…

https://itunes.apple.com/…/socrative-student/id477618130…

Kokouksen seuraaminen

Kokouksen etenemistä voi seurata myös kokouksen aikana päivittyvän kokoustiedotteen kautta, johon kirjataan olennaisimmat päätökset.

Kokouksen asiakirjat löytyvät täältä. 

Takaisin