Uutiset

Kutsu Suomen Agilityliiton kevätkokoukseen 2020

Kutsu liiton kokoukseen lähetetään joko jäsenkirjeellä tai sähköpostilla jäsenen ilmoittamaan osoitteeseen. Kokouksesta ilmoitetaan myös liiton kotisivulla. Kutsu on toimitettava viimeistään 4 viikkoa ennen kokousta. Kokouksen esityslista lähetetään liiton jäsenluettelossa olevilla osoitteilla jäsenille kirjeitse tai sähköpostilla viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kokousta.

Kevätkokouksen asiat on siirretty Olympiakomitean ohjeistuksen mukaan kokonaisuudessaan ja sellaisenaan, joten uusia esityksiä kokouksen esityslistaan ei vastaanoteta.

Vastaa tutkimuskyselyyn!

Kaikki tutkimukseen liittyvät tiedustelut pyydetään osoittamaan suoraan tutkimuksen toteuttajalle (yhteystiedot alla). Suomen Agilityliitto toimii vain tiedonvälittäjänä.

Sääntöpäivitys: D3 (kilpailukelpoisuus) ja D9 (muut kilpailumuodot/pelilajit) sekä tiedote webinaareista kisajärjestäjille

SAGI on kuluvan vuoden aikana aktiivisesti päivittänyt D-tason sääntöjä sisällöltään vastaamaan mm. päivitettyjä Kennelliiton sääntöjä sekä jatkuvasti kehittyviä tietoteknisiä ratkaisuja. Samalla sääntöjen sisältö on tarvittaessa ajantasaistettu. Sääntöpäivityksistä on tarkoitus järjestää touko-kesäkuussa kisajärjestäjille tarkoitettu webinaari. 

Sääntöpäivityksessä on ajantasaistettu säännöt D.3 Kilpailukelpoisuuden tarkastamisohje sekä D.9 Muut kilpailumuodot - järjestämisohjeet sekä laadittu pelilajien tuomarinsihteerilomakkeet ja tulosten lähetysohje Agilityliittoon. Päivitetyt säännöt ovat voimassa 1.6.2020 alkaen.