SAGI järjestää kaksi leiriä vuosina 2019-2021 menestyneille nuorille

SAGI kutsuu juhlavuoden kunniaksi vuosien 2019 ja 2021 Junioreiden SM-kisojen yhteistulosten mitalistit sekä vuosien 2019 ja 2020 nuorisomaajoukkueiden nuoret agilityleireille Tampereelle.

Nuorissa on tulevaisuus! SAGI kutsuu juhlavuoden kunniaksi vuosien 2019 ja 2021 Junioreiden SM-kisojen yhteistulosten mitalistit sekä vuosien 2019 ja 2020 nuorisomaajoukkueiden nuoret agilityleireille Tampereelle.

Leirien tavoitteena on tukea koirakoiden kehittymistä, tarjota uusia näkökulmia harrastamiseen ja antaa paikka, jossa nuoret voivat tavata toisiaan. Leireillä on lajivalmennuksen lisäksi myös fysiikka- ja mentaalivalmennusta.  

Leirejä järjestetään kaksi eli 18.-19.9.2021 ja 23.-24.10.2021. Paikkana on Tampereen Seudun Koirakerhon halli Tampereella. Lajivalmentajina syyskuussa toimivat Milja Haapamäki, Outi Leppänen, Aino McLean ja Jukka Leppälä. Lajivalmentajina lokakuussa toimivat Milja Haapamäki, Outi Leppänen ja Marko Mäkelä. Leireillä on mukana myös nuoriso-ohjaaja, joka vastaa etukäteisvalmisteluista, nuorten ryhmäytymisestä, turvallisen tilan toteutumisesta ja käytännön asioista.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään, mille leirille nuori haluaa osallistua. Jos nuorella on enemmän kuin kaksi koiraa kutsuttuna, on järkevää ilmoittautua kahdelle eri leirille.

Kutsu lähetetään myös henkilökohtaisesti jokaiselle nuorelle tai hänen huoltajalleen (siihen sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy Kitusta). Kutsu on koirakkokohtainen. Jos kutsun saanut koira kuitenkin on sairaana, tiineenä, jäänyt eläkkeelle tms, voi koiran vaihtaa. Jos nuori on sijoittunut yhteistuloksissa mitaleille kahtena eri vuotena ja/tai tullut nimetyksi nuorisomaajoukkueeseen kahtena eri vuotena, tulee hän kutsutuksi kuitenkin vain kertaalleen saman koiran kanssa. Osallistujalla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus ja agilitylisenssi vuodelle 2021.

Leiri on nuorille maksuton. Sitovat ilmoittautumiset 5.9. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://forms.gle/P1RJihehP8RJdbaZ8

Lisätiedot:  Nuorisotoimikunnan pj Tiina-Liisa Vehkalahti (tiina-liisa.vehkalahti@agilityliitto.fi, p. 0505010514)

Takaisin