SporttiRakki ja Suomen Agilityliitto jatkavat yhteistyötä vuodelle 2023

SAGI ja SporttiRakki jatkavat yhteistyötään vuodelle 2023. Yhteinen tavoitteemme on tuoda ilmi koiraurheilun iloa ja sekä lisätä niin seurojen, ohjaajien kuin koirienkin hyvinvointia. Yhteistyömme tulee koostumaan esimerkiksi jo aiemmin kiitosta saaneista luennoista, joissa koiraurheilun asiantuntijat jakavat tietämystään ja keskustelevat agilityharrastajien kanssa.

SporttiRakin palvelujohtaja Heidi Hendrell kokee, että yhteistyö hyödyttää agilityurheilijoita laajalti: ”Pääsemme näin SAGIn kanssa nostamaan esille sitä iloa, jota koiran ja ihmisen yhteinen harrastaminen kaikille osapuolille tuottaa. Voimme toivottavasti yhdessä lisätä hyvinvointia koiristaan välittävien harrastajien kautta aina seuratasolle saakka!”

SAGIn ja SporttiRakin yhteistyö jatkuu konkreettisesti jo heti vuoden 2023 ensimmäisinä päivinä, kun syksyn 2022 jäsenseurakyselyyn vastanneet yhdistykset saavat vapaasti katsottavakseen kaksi SporttiRakin kiinnostavaa luentoa, reilut edut jäsenyyksien tilaamiseen sekä mahdollisuuden tienata seuralleen jäsenyystilauksilla sponsorointirahaa.

Tutustu SporttiRakin palveluihin tarkemmin osoitteessa https://sporttirakki.fi/

Takaisin