TopTeam-koirakot kaudelle 2020 valittu

Haku TopTeamiin kaudelle 2020 päättyi 21.10.2019 ja määräaikaan mennessä hakemuksia tuli 287 ja ennakkotehtäviä palautui 207 kappaletta. Suuresta määrästä ja hurjan hyvistä hakijoista johtuen valinnat ovat ottaneet aikaa ennakoitua enemmän ja osallistujamääriä on muutettu. 

TopTeamiin valitaan ennakkotiedoista poiketen 120 koirakkoa jaoteltuna alueellisiin tiimeihin seuraavasti:

Etelä-Suomen tiimiin 38 koirakkoa ja 9 varakoirakkoa,

Itä-Suomen tiimiin 24 koirakkoa ja 6 varakoirakkoa, 

Länsi-Suomen tiimiin 36 koirakkoa ja 9 varakoirakkoa, ja

Pohjois-Suomen tiimiin 24 koirakkoa ja 9 varakoirakkoa. 

TopTeamiin valitut koirakot edustavat 66 eri yhdistystä aina Ahvenanmaalta Ivaloon. Mukana on 1 paraurheilija, 13 juniorurheilijaa ja 11 seniorurheilijaa. Eniten tiimeissä on edustettuina bordercollieita (41), espanjanvesikoiria (11), shetlanninlammaskoiria (22), kelpieitä, jackrusseleita, australianpaimenkoiria ja villakoiria. Harvinaisemmista agilitykoiraroduista mukana ovat myös appenzellin paimenkoira, basenji, beagle, bretoni, chihuaua, cairnterrieri, labradorinnoutaja, welsh corgi cardigan ja yorkshirenterrieri. 

TopTeam-kauden 2020 kokoonpanon löydät oheisesta tiedostosta

TopTeam-kausi alkaa tammikuussa 2020 ja jatkuu marraskuuhun 2020. Alueellisten tiimien leiriajankohdat ja muuta tärkeää tietoa tulevasta TopTeam-kaudesta löydät hakuilmoituksesta osoitteesta https://www.agilityliitto.fi/uutiset/haku-topteamiin-kaudelle-2020-on-auki/

Jokaiselle leirille avautuu rajattu määrä paikkoja treenien seuraamiseen. SAGI tiedottaa leirien näistä viimeistään kahta viikkoa ennen leirin alkua. 

Lisätietoja 

SAGI koulutustoimikunta, koulutus-tmk@agilityliitto.fi

Takaisin