Saadakseen pisteitä koirakon tulee saavuttaa radalla nollatulos. Kustakin kilpailusta koirakko voi saada enimmillään 20 pistettä. Koirakon pisteet riippuvat koirakon suoritusajan ja vertailuajan välisestä erosta laskettuna sadaosasekunnin tarkkuudella. Vertailuaikana käytetään kilpailussa tuloksen 0 tai 5 tehneistä koirakoista nopeimman suoritusaikaa ja tällä perusteella kukin nollatuloksen tehnyt koirakko saa pisteitä seuraavan kaavan mukaisesti:

20 – 2 * (koirakonaika – vertailuaika) 
 
Käytännössä koirakko saa siis hävitä kilpailun nopeimmalle koirakolle korkeintaan 10 sekuntia, jotta koirakolle kertyy kilpailusta vielä pisteitä. Koirakoille, jotka tekevät kilpailussa tuloksen 0, mutta jotka jäävät vertailuajasta 10 sekuntia tai enemmän, ei kerry kilpailusta ranking-pisteitä.

Ranking on käytössä määritettäessä koirakon osallistumisoikeutta eri arvokilpailuihin. Arvokilpailuiden osallistumisohjeet- ja kriteerit ovat nähtävillä agiarvokisat.com -sivustolla.

Ranking-sivuston osoitteen löydät oikeasta sivupalkista. Tulokset siirtyvät rankingiin kun kilpailun tulokset on käsitelty. Virheellisesti toimitetut tai puutteelliset tulokset pidentävät käsittelyaikaa.

Jos huomaat tuloksissasi virheitä, laita sähköpostia osoitteeseen kitu (at) agilityliitto.fi