Ensimmäinen kierros maajoukkuepaikoista kilpailtiin viikonloppuna 24.-25.2. Vantaan Ojanko Areenalla

Viikonloppuna 24.-25.2. Vantaan Ojanko Areenalle kokoontuivat Suomen parhaat agilitykoirat kisaamaan maajoukkue paikoista ensimmäisen kerran.  Arvostelevina tuomareina kilpailussa toimivat Kine Eimhjellen ja Markku Kaukinen.

Alta voit katsoa Eimhjellenin mietteitä lauantailta 24.2.

Maajoukkuekarsintojen ensimmäisen osakilpailun voitot sekä samalla paikat European Open -kisoihin Englantiin varmistivat itselleen lauantain medeistä Olli Fredrikson ja shetlanninlammaskoira Cromi sekä mineistä Iida Vakkuri ja shetlanninlammaskoira Helka. Sunnuntaina joukkuetta täydensivät makseista Lotta Franck ja australianpaimenkoira Vimma sekä intermediate luokasta Tanja Kurikka ja bordercollie Pupu.

Viikonlopun aikana nähtiin todella paljon upeita suorituksia ja päästiin mukaan jakamaan suuria tunteita. Kaikkein tasaisin kisa maajoukkuepaikoista käytiin uusimmassa intermediate-luokassa.

Mineissä kärkikoirakoiden taso oli kova ja kärkisijoista taisteltiin upeilla suorituksilla ja triplanollan tehneitä koirakoita oli useampia. Iidan ja Helkan lisäksi triplan taiteilivat kokonaiskilpailussa toisena oleva Hanna Lakianperä ja Sonic, Sanni Kariniemi sekä Megsin että Luigin kanssa ja Janika Majasaari Nachon kanssa.

Suomen Agilityliitto onnittelee kaikkia jo paikkansa maajoukkueessa varmistaneita koirakoita ja toivottaa kaikille onnea myös seuraavaan karsintaviikonloppuun, johon lähdetään alla näkyvillä yhteistuloksilla. Rutkasti jäi vielä jännitettävää seuraavaan karsintaviikonloppuun! Maajoukkuekarsintojen toinen osakilpailu kilpaillaan 26.-28.4. Tampereella TamSK Koiraurheilukeskuksessa. 

Kokonaiskilpailun osalta tilanne näyttää ensimmäisen osakilpailun jäljiltä kokoluokittain tältä: 

Medeissä:
1. Olli Fredrikson & shelam Cromi HSKH 104,27p
2. Maria Sori & cocspa Daim TSAU 70p
3. Pekka Halonen & espves Vinkki HAU 63,77p
4. Niina Rausku& auskel Dora LAKKE 52,37p.Mineissä:
1. Iida Vakkuri & shelam Helka NoLOA 173,90p
2. Hanna Lakianperä &shelam Sonic I-HAH 113,80p
3. Sanni Kariniemi & shelam Megs NoLOA 98,70p
4. Jessica Kock & kesvil Allis BTW Agility 92,57p.


Makseissa:
1. Lotta Franck & auspai Vimma AST 106,70p
2. Johanna Alasvuo-Koski & borcol Remi A-KOT 68,63p.
3. Marjo Korander & borcol Hupi LÄGI 65,50p
4. Raisa Vähätalo & borcol Peppi JAU 52,83p.


Pikkumakseissa:
1. Tanja Kurikka & borcol Pupu YLÖKK 79,67p
2. Jenny Naumanen & borcol Armi KSSK 66,80p.
3. Sanna Harjunpää & borco Kilo K-PKK 61,57p
4. Christa Saksa & borcol Pipa PART 56,10p

Viikonlopun ratapiirrokset nähtävillä täällä ja tulokset löytyvät kokonaisuudessaan täältä sekä osoitteessa tolleri.net/tulospalvelu

Kuvat: Jukka Pätynen/koirakuvat.fi

Takaisin