Games-lajit tutuiksi

Tule tutustumaan Games-lajeihin Gamblersiin ja Snookersiin!

Tulevana sunnuntaina 17.6. ennen yksilöSM-finaaleja järjestetään kisapaikalla GAMES-näytös, jossa esitellään uudet kilpailumuodot. Näytöksen jälkeen voi tulla kysymään kilpailumuodoista lisää! Kilpailuiden säännöt voit lukea täältä.

GAMES SM-kilpailut järjestetään heinäkuun alussa Joensuussa. Tuomarina Gamblers- ja Snookers-kilpailuissa toimii Sarah Mairs Kanadasta.
Joensuussa kisataan myös AVO-SM kilpailu, joissa tuomareina toimivat Suomen omat tuomarit Anne Huittinen, Harri Huittinen, Vesa Sivonen ja Katariina Virkkala. Lisätietoa kilpailuista löydät Agiråkki- kilpailuiden sivuilta.

GAMES-koulutukset 9.7. ja 11.7. 

9.7. Jyväskylässä ja 11.7. Helsingissä on mahdollisuus päästä Sarah Mairsin koulutukseen Snookersin ja Gamblersin osalta. Samassa yhteydessä koulutamme myös suomalaisia tuomareitamme kilpailumuotoihin.

Koirakkopaikka maksaa 30e ja kuunteluoppilaan paikka 10 e, yhteen treeniryhmään otetaan n. 8 -10 koirakkoa.  Koiran on osattava kaikki esteet, joten etusijalla ovat jo kisauransa aloittaneet koirat.

Ilmoittautuminen koulutuksiin päättyy 2.7.  Maksutiedot tulevat sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kummankin päivän ohjelma rakentuu seuraavasti:

12-15:30 ensimmäinen treeniryhmä - sisältää pienen teorian kummastakin lajista ja käytännön treenaamista. Tuomarit ovat mukana seuraamassa

15:30-17:30 Tuomareille oma osuus

17:30-21:00 toinen treeniryhmä - sisältää pienen teorian kummastakin lajista ja käytännön treenaamista. Tuomarit ovat mukana seuraamassa.

Ilmoittautuminen tuomari- ja koirakkokoulutuksiin  tapahtuu ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN kautta. 

Takaisin