Kutsu Suomen Agilityliiton kevätkokoukseen 21.4.2018

Kutsu Suomen Agilityliiton kevätkokoukseen

Aika Lauantai 21.4.2018 klo 10.00
Paikka Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere

Osallistuminen

Liiton kokouksessa puhe- ja äänioikeus on jäsenyhdistyksellä, jonka hallitus on hyväksynyt jäseneksi ennen liiton kokouksen ajankohtaa. Edellisen toimintakauden jäsenmaksun laiminlyöneellä jäsenyhdistyksellä on puhe- ja läsnäolo-oikeus liiton kokouksessa, mutta ei äänioikeutta.

Liiton kokouksessa jokaisella äänioikeutetulla jäsenyhdistyksellä on yksi (1) ääni. Sen lisäksi kullakin jäsenyhdistyksellä on enintään neljä (4) lisä-ääntä, joiden määrä perustuu jäsenyhdistysten jäsenten liiton edellisen toimintakauden aikana maksamien henkilölisenssien määrään (äänioikeusluokka) seuraavasti:

  • 1-10 henkilölisenssiä yhteensä yksi (1) lisä-ääni
  • 11-50 henkilölisenssiä yhteensä kaksi (2) lisä-ääntä
  • 51-100 henkilölisenssiä yhteensä kolme (3) lisä-ääntä
  • yli 100 henkilölisenssiä yhteensä neljä (4) lisä-ääntä.

Jäsenyhdistyksen puhe- ja äänivaltaa liiton kokouksessa käyttää jäsenyhdistyksen valtuuttama edustaja. Kukin valtuutettu voi edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä. Liiton hallituksen jäsenillä, kannatusjäsenillä, kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenillä ja muilla luottamus- ja toimihenkilöillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Valtakirjojen tarkistaminen suoritetaan klo 9.30 alkaen.

Jäsenyhdistys voi valtuuttamansa edustajan lisäksi lähettää kokoukseen useamman osallistujan, joilla on vain läsnäolo-oikeus kokouksessa.

Etäosallistuminen

Etäosallistumisesta kiinnostunut jäsenyhdistyksen tulee ilmoittautua Suomisportissa 8.4. mennessä. Huomioithan, että etäosallistujille on oma ilmoittautumislomake.

Etäosallistumisen toteutumisesta tiedotetaan ilmoittautuneille 16.4.2018 mennessä. Mikäli se toteutuu, on etäosallistujien lähetettävä valtakirjat sähköpostitse Agilityliittoon, os. toimisto@agilityliitto.fi, viimeistään 19.4.2018. Kokoukseen tulevat jäsenyhdistysten edustajat voivat tuoda valtakirjan tullessaan kokoukseen. Valtakirja löytyy tästä linkistä.

Ilmoittautuminen

Jäsenyhdistyksen edustajan ja muiden mahdollisten osallistujien nimet tulee ilmoittaa etukäteen keskiviikkoon 11.4.2018 mennessä. Ilmoittautuminen tehdään Suomisportissa. Huomioithan, että paikalle tuleville on oma ilmoittautumislomake.

Käsiteltävät asiat

Liiton kokouksessa käsitellään liiton säännöissä 9 §:ssä mainitut liiton varsinaisessa kevätkokouksessa käsiteltävät asiat sekä viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kokousta toimitettavalle esityslistalle merkityt muut asiat.

Jos liiton jäsen haluaa jonkin asian liiton kevätkokouksen käsiteltäväksi, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti hallitukselle viimeistään kolme viikkoa ennen kokousta (31.3.2018 mennessä) sähköpostitse osoitteeseen hallitus@agilityliitto.fi tai postitse Suomen Agilityliitto, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Suomen Agilityliitto Hallitus


Muista myös sunnuntain seuratoimijaseminaari! Ilmoittautuminen seminaariin tämän linkin kautta 13.4. mennessä.

Varalassa on mahdollista majoittua, joten pitkä kotimatkakaan ei ole este!

Hinnat Varalassa 88e/2hh, 68e/1hh, 10e/koira (koirahuoneet täynnä).
Scandic Rosendahlissa 93e/2hh/vrk, 85e/1hh/vrk, sis. aamupalan. Koirat 20e/vrk/koira.
Huonevaraukset (myös Rosendahliin) Varalasta.

Takaisin