SAGIn nuorisomaajoukkueen haku on nyt auki!

Ensimmäiset FCI:n nuorten avoimet maailmanmestaruuskilpailut (JOAWC) järjestetään 9.–12.7.2020 Suomessa (Vantaa, Hakunilan Urheilupuisto). SAGIn tavoitteena on lähettää kilpailuihin 40 koirakon joukkue. SAGI valitsee kilpailuun lähetettävän joukkueen. Kokoluokkakohtaiset osallistujamäärät määritetään suhteuttaen ne kokonaishakijamäärään. Tavoitteena on, että kokoluokan osallistujamäärä neljällä jaollinen. Joukkueen jäsenet hoitavat matka- ja majoitusjärjestelynsä ja vastaavat kuluistaan itse. SAGI maksaa joukkueen jäsenille matkatukea (kuitteja vastaan) myöhemmin vahvistettavan määrän. Joukkuevalinnat määräytyvät JOAWC-kriteerit ja hakuohjeet-dokumentin mukaisesti.

JOAWC-kriteerit ja hakuohjeet

Hakulomake

Hakuaika joukkueeseen päättyy 1.3.2020

Tapahtuman kotisivut löydät osoitteesta https://www.joawc2020.fi