Suomen Agilityliitto ja Cryotech Finland Oy yhteistyöhön

Suomen Agilityliito ja Cryotech Finland Oy ovat solmineet vuoden 2024 loppuun kestävän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastustoimintaa.

CTN on suomalainen edelläkävijä palautumisteknologioiden kehittämisessä ja valmistamisessa, suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. CTN tarjoaa innovatiivisia laitteita, kuten X°CRYO™-huippukylmälaitteen ja X-TONE™-lihasstimulaatiolaitteen, jotka tarjoavat tehokasta ja kohdennettua hoitoa niin ihmisille kuin eläimille.

Myös SAGIn toiminnanjohtaja Tytti Käyhkö korostaa solmitun yhteistyön merkitystä siitä näkökulmasta, että CTN tarjoaa hyvinvointipalveluita sekä koirille että ohjaajille.

– Koirakon kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen edistäminen ovat SAGIlle tärkeitä aiheita ja yhteistyö CTN:n kanssa tukee näitä upeasti. Olemme iloisia siitä, että monien huippu-urheilijoiden sekä mm. Suomen Olympiakomitean kanssa yhteistyötä tekevä CTN tarjoaa arvokasta osaamista sekä asiantuntemusta jatkossa myös SAGIn yhteistyökumppanina, Käyhkö kommentoi.

X°CRYO™ on suunniteltu tarjoamaan tarkkaa ja hallittua huippukylmää, joka voi auttaa vähentämään turvotusta ja lievittämään epämukavuutta. Laite on erityisen hyödyllinen urheilijoille ja aktiivisille koirille, jotka tarvitsevat nopeaa ja tehokasta palautumista. X-TONE™ hyödyntää magneettista lihasstimulaatiota vahvistaen ja kuntouttaen lihaksia, mikä tekee siitä erinomaisen työkalun niin ihmisille kuin koirillekin, erityisesti agilityharrastajien parissa.

Yhteistyö CTN:n kanssa tuo nämä edistykselliset teknologiat agilityharrastajien ja heidän koiriensa ulottuville, edistäen sekä ihmisten että eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lisätietoja Suomen Agilityliiton uudesta yhteistyökumppanista löytyy osoitteesta ctn.fi.

CTN mukana myös JSP-SM-kilpailuissa 15.-16.6.2024 Pietarsaaressa. CTN:n asiantuntijat ovat paikalla läpi kisaviikonlopun, tervetuloa tutustumassa laitteisiin ja hoitoihin asiantuntijoiden opastuksella!

Takaisin