Tervetuloa para- ja senioriohjaajille suunnattuun valmennusviikonloppuun!

Kuva: Jukka Pätynen/koirakuvat.fi
Kuva: Jukka Pätynen/koirakuvat.fi

SAGI järjestää para- ja senioriohjaajille suunnatun valmennusviikonlopun Kuopiossa 18.-19.5.2024 Koiraurheilukeskus SAVO:ssa. Viikonloppuun voi osallistua minkä tahansa tasoisen koiran kanssa. Tule hakemaan eväitä ja valmiuksia harjoitteluun!

Viikonlopun vetävät Hanna-Kaisa Matikainen ja liittokouluttaja Nina Hänninen. Kummallakin on pitkäaikaista kokemusta erityisesti koiran taitoihin rakentuvan ohjauksen valmentajana.

Halli jaetaan kahteen treenikenttään. Harjoittelu tapahtuu niin, että 16 koirakkoa treenaa aamupäivällä ja 16 koirakkoa iltapäivällä sekä lauantaina että sunnuntaina. Puolivälissä kumpanakin päivänä valmentajat vetävät ryhmäkeskustelua kaikille osallistujille. Aikaa treenaamiselle lämmittelyineen ja valmentajan kanssa keskusteluun on varattu hyvin. Viikonlopun aikana ohjaajan orientoituminen tehtävään tai rataan, loppukeskustelu jossa arvioidaan omaa suoritusta sekä reflektoidaan omaa treeniä.

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin, mutta päivät alkavat n. klo 8 treenikentän järjestelyillä, jatkuvat päivän agendalla ja päättyvät treenien jälkeen n. klo 18. Aamupäivällä treenanneet 16 koirakkoa pääsevät pois yhteisen osion jälkeen n. klo 14. Iltapäivällä treenaavat voivat saapua paikalle klo 12.30 alkavaan yhteiseen osioon.

Halli on esteetön ja harjoittelu tapahtuu keinonurmipohjalla. Lisätietoja hallista.

Mukaan mahtuu 32 koirakkoa. Paraohjaajille (SAGIn erityislupa) on varattu 10 kiintiöpaikkaa. Paraohjaajat saavat ottaa kaksi koiraa mukaan. Senioriohjaajille on varattu loput paikat ja paraohjaajien käyttämättömät paikat siirretään senioriohjaajien käyttöön. Osallistujilla tulee olla agilitylisenssi vuodelle 2024. SAGI tukee valmennukseen osallistumista ja omavastuuosuus on 40 €/koirakko. Kuunteluoppilaspaikan hinta on 10 €. Valmennukseen liittyvät tiedustelut voi osoittaa sähköpostitse Vivian Viitaselle (vivian.viitanen@agilityliitto.fi).

Ilmoittautumisaika päättyy paraohjaajille torstaina 2.5. ja senioreille sununtaina 12.5.

Maksu ja ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Suomisportin kautta. Estyneenä osallistuja saa myydä maksamansa treenin eteenpäin kelle vaan ja minkä ikäiselle vaan.

Liity mukaan Para- ja Seniorivalmennuksien FB-sivulle. Sivulla voit myydä paikan eteenpäin tai kysyä esim kyytiä, majoitusehdotuksia jne. Liity FB sivulle: SAGIn para- ja seniorivalmennukset

Lähelle voi majoittua esimerkiksi Kylpylähotelli Kunnonpaikka.

Tarkemmat tiedot valmennuksesta sekä ratapiirustukset toimitetaan Suomisportissa oleville osallistujille viimeistään keskiviikkona 15.5.2024

Ilmoittautumislomake:
Paraohjaajat (SAGIn erityislupa)
Senioriohjaja (täyttää 50v viimeistään 2024 aikana)


Lisätiedot: Vivian Viitanen (vivian.viitanen@agilityliitto.fi)

Takaisin