Vuoden agilitytoimijoiden 2021 äänestys on käynnistynyt

Taas on aika valita vuoden parhaista parhaimmat agilityn parissa toimivat henkilöt. Tänä vuonna jatketaan agilityn parhaimmiston juhlistamista palkitsemalla niitä, jotka pandemiasta huolimatta ovat tuoneet iloa ja valoa treeneihin ja kisakentille sekä jaksaneet tsempata, ideoida ja kehittää.

Äänestyskategoriat ovat seuraavat:

 1. Vuoden agilitytsemppari
  1. Vuoden agilitytsemppari on reilu treeni- tai kisakaveri, joka kannustaa kaikkia tekemään parhaansa, tukee vaikeissa paikoissa ja osaa aidosti iloita muiden onnistumisista. 
 2. Vuoden agilitysankarikoira
  1. Vuoden agilitysankarikoira on ylittänyt itsensä tavalla tai toisella ja osoittanut luonteenvahvuutta selviämällä jostain tukalasta tilanteesta yksin tai yhdessä ohjaajansa kanssa.
 3. Vuoden agilitysankari
  1. Vuoden agilitysankari on lajin harrastaja, joka on osannut valita sanansa tai tekonsa niin, että on pelastunut jonkun päivän/kisan/kauden/koiran/elämän.
 4. Vuoden agility-ystävä
  1. Vuoden agility-ystävä on henkilö, joka on osoittanut ystävyytensä tavalla, jota ei tavallisesti elämässä näe. Hän on tuonut mukanaan valtavan määrän iloa, luottamusta ja yhteisten asioiden sekä tunteiden jakamista. Agility-ystävän seurassa voit olla täysin oma itsesi, ja silti tiedät, että sinusta pidetään.
 5. Vuoden agilityseuratoimija
  1. Vuoden agilityseuratoimija on aktiivinen agilityn harrastaja, joka käyttää vapaa-aikaansa oman seuransa hyväksi. Hän suunnittelee, toteuttaa ja arvioi seuran toimintaan kriittisen rehellisesti ja haluaa tarjota muille harrastajille hyvät puitteet harrastaa
 6. Vuoden yleishenkilöjantunen
  1. Vuoden yleishenkilöjantunen on jokaisen agilityseuran unelma. Tämä jokapaikanhöylä puurtaa ilomielin kaikkea tarpeellista ja rientää apuun silloin kun kukaan muu ei ehdi, halua tai osaa.
 7. Vuoden kentänlanaaja
  1. Vuoden kentänlanaaja on se henkilö, joka viimeisenä lanaa kentän, sammuttaa valot ja huolehtii vielä siitäkin, että kenttä on kunnossa seuraavia reenaajia varten. Hän ei tee numeroa itsestään, mutta ilman hänen työpanostaan seura ei pyörisi.
 8. Vuoden kehittyjä
  1. Vuoden kehittyjä on lyhyessä ajassa ottanut huiman loikan jossain agilityyn liittyvässä taidossa tai tiedossa. Hän on ylittänyt sekä itsensä että muiden odotukset.
 9. Vuoden agilityinnovaattori
  1. Vuoden agilityinnovaattori on ehtymätön ideapankki, joka auttaa seuraansa kehittymään ja toimimaan laadukkaasti. Hänellä on halu tuottaa uusia toimintatapoja, joilla seuratoimintaa voidaan ylläpitää ja parantaa.
 10. Vuoden valopilkku
  1. Vuoden valopilkku säteilee ympärilleen iloa ja positiivisuutta. Hänellä on aina hyvä sana sanottavana seurakavereilleen ja hän haluaa vilpittömästi aina ihmisten ja koirien parasta.
 11. Vuoden nuoret agilityharrastajat - erillinen äänestyslomake
  1. Emme etsi parasta harrastajaa pelkillä kisameriiteillä mitattuna, vaan valintaan vaikuttavat mm. koiran käsittelytaidot, kiinnostus lajiin, aktiivisuus seuratoiminnassa tai yleensä esimerkillinen toiminta lajin piirissä, joksi luetaan mm. muiden nuorten innostaminen lajin pariin omalla esimerkillään, koulutuksellisuus, asenne ja reilu peli. Kategoriat:
   Lapset alle 12-vuotiaat
   Lapset alle 15- vuotiaat
   Nuoret alle 19-vuotiaat
   Vuoden nuori tsemppari
 12. Vuoden nuori agilityurheilijan valinta - nuorisotoimikunnan&kilpailutoimikunnan esityksen perusteella valinnan tekee hallitus
 13. Vuoden urheilijat valinta -  kilpailutoimikunnan esityksen perusteella valinnan tekee hallitus

Anna oma äänesi vuoden agilitytoimijalle 17.12.2021 mennessä >>


Päivitys 9.12.2021: Vuoden nuoret agilityharrastajat -lomake on nyt myös julkaistu! Vuoden nuoria agilityharrastajia voit äänestää omalla lomakkeella 17.12. mennessä. Äänestä vuoden nuoria agilityharrastajia täällä >>

Takaisin