Uutiset

Vuoden 2017 nuoren, seniorin, paragilitaajan, seuratoimijan, seuravalmentajan ja seuran valinnat

Seurojen tai lisenssinhaltijoiden ehdotusten perusteella valittavat vuoden 2017 nuori, seniori, paragilitaaja, seuratoimija, seura ja seuravalmentaja julkistetaan Agilitygaalassa 25.11.2017. Lisäksi gaalassa julkistetaan vuoden 2017 agilityurheilija, joka valitaan agilityharrastajien äänestyksen perusteella. Ehdotuksia voi tehdä alla olevista linkeistä. Agilityurheilijan äänestys avataan lähiaikoina. Aikaa ehdotuksille ja äänestyksille on 31.10.2017 saakka.

Agilitygaala järjestetään liiton vuosikokouksen jälkeen lauantaina 25.11.2017 klo 18 alkaen Hämeenlinnan Cumulus Resort Aulangolla.

Mikäli kirjautuminen ehdotus- ja äänestyslinkistä ei onnistu, otathan yhteyttä liiton toimistoon os. toimisto@agilityliitto.fi.