Uutiset

Hae mukaan AVA 3-koulutukseen

Suomen Agilityliitto järjestää järjestyksessään toisen agilityvalmentajan AVA3-koulutuksen. AVA3 on liiton tarjoamien koulutusten ylin taso ja vähintään AVA3-tasoinen pätevyys edellytetään myös liittokouluttajilta. Koulutus on erinomainen mahdollisuus kehittyä valmentajana ja tarjoaa myös polun kohti ammattivalmentajan kansallisia tutkintoja (VAT ja VEAT).

Koulutukseen voivat hakea AVA2-pätevyyden omaavat henkilöt ja ne, joilla kyseinen pätevyys on 1-2 suoritetun moduulin päässä järjestettyjen moduulien rajallisesta määrästä johtuen. Puuttuvat moduulit tulee kuitenkin suorittaa myöhemmin AVA3-pätevyyden saavuttamiseksi. Tämän päätöksen vuoksi olemme jatkaneet hakuaikaa heinäkuun loppuun asti. Myös esimerkiksi muiden lajien parissa hankittu osaaminen voidaan huomioida korvaavana tapauskohtaisesti.

Paragilityurheilija: hae kilpailuoikeutta PAWCiin 2022

Vuoden 2022 ParAgility World Championship (PAWC) käydään Cowboys’s Guest Ranch – Voghera – Italy 18.-21.8.2022 (https://www.imcapawc2022.it/location/). PAWC on tarkoitettu ihmisille, joilla on agilitysuoritukseen vaikuttava fyysinen tai henkinen rajoite (esimerkiksi liikkumista rajoittava sairaus tai vamma, kehitysvamma, kognitiivisia tai mielenterveyden ongelmia). PAWC-organisaatio kisatoimikunta jakaa kilpailijat 7 luokkaan rajoitteen haitta-asteen ja tyypin perusteella, ja kilpailijalla on kisaoikeus vain tässä järjestäjien osoittamassa kisaluokassa. Yksi kilpailija voi kisata korkeintaan kahdella koiralla. Joukkueen kokoa ei ole rajoitettu.

Tule TopTeam päävalmentajaksi 2023!

Suomen Agilityliiton koulutustoimikunta hakee päävalmentajia suunnittelemaan ja toteuttamaan vuoden 2023 TopTeam-kokonaisuutta.

TopTeam on tarkoitettu kaikentasoisille  mutta tavoitteellisesti treenaaville koirakoille, joilla on potentiaalia ja halu kehittyä kokonaisvaltaisesti!

TopTeam-valmennus järjestetään kauden 2023 aikana neljällä alueella: Etelä, länsi, itä, pohjoinen. Alueellisten tiimien lisäksi vuonna 2023 toteutetaan järjestyksessään toinen valtakunnallinen Nuorten TopTeam. 

Tee suunnitelmasi, kokoa tiimisi ja lähetä hakemuksesi!

Koulutustoimikunta valitsee hakemusten perusteella päävalmentajat ja heidän ehdottamat tiimit. Valmentajatiimi suunnittelee TopTeamista eheän ja kokonaisvaltaisen valmennuskokonaisuuden, jossa on punainen lanka ja selkeät teemat.

Kevätkokouksen 2022 päätöksiä

SAGIn vuoden 2022 kevätkokous järjestettiin lauantaina 23. huhtikuuta. Kokouksen pöytäkirjan julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin mutta tähän tiedotteeseen on nostettu merkittävimmät kokouksessa tehdyt päätökset.

Suomen nuorisomaajoukkue 2022 on valittu

Suomen nuorisomaajoukkue 2022 on valittu. Tämä 40 koirakon joukkue edustaa Suomea FCI JOAWC -kilpailussa eli junioreiden avoimissa maailmanmestaruuskilpailuissa Vantaalla 14.-17. heinäkuuta 2022.