Mittaustilaisuudet

Koiran uudelleenmittaus on mahdollista erillisessä mittaustilaisuudessa. Mittaustilaisuuteen voi viedä koiran myös ensimmäistä kertaa tapahtuvaan kokoluokan määritykseen. Koiran voi uudelleenmitata enintään kaksi kertaa. Mittaustapahtumaan ilmoittaudutaan käyttämällä tätä lomaketta. Mittausmaksu maksetaan ennakkoon Agilityliitolle SuomiSport-verkkopalvelun kautta tai suoraan Agilityliiton tilille. Ohjeet maksuun löytyy alempaa. Mittausmaksun kuitti tulee esittää yksittäismittauksessa tai mittaustapahtumassa. 

Vuoden 2023 mittaustilaisuuden järjestetään: 

  • 18.5.2023 alkaen klo 11, Vantaalla maajoukkuekarsinnan etkojen yhteydessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 4.5.2023.  

  • 26.8.2023 alkaen klo 10, Jyväskylässä SM-kilpailujen yhteydessä . Viimeinen ilmoittautumispäivä 12.8.2023.  

Mittausmaksu:

  • 10 € / koiran ensimmäinen mittaus (kokoluokan vahvistus joko mittaustilaisuudessa tai yksittäismittauksissa)
  • 20 € / koiran uusintamittaus (koira kokoluokka on vahvistettu jo aiemmin, mutta omistaja haluaa koiran uudestaan mitattavaksi)

Mittaustodistuksen hinnalla katetaan mittaustilaisuuden kuluja (esim. mittaavien tuomareiden matkakulut). 

Mittausmaksun maksamisen ohje löytyy täältä (kilpailijalle, ohje mittausmaksun maksamisesta). HUOM! SuomiSportissa on oma tapahtuma mittaustilaisuuksien maksuille.

Valitettavasti Suomisportin tapahtuma ei hyväksy useampaa maksua samalta henkilöltä, näissä tapauksissa mittausmaksun voi myös maksaa suoraan SAGIn tilille FI4280001271137672 käyttäen viitettä 30119.