Ajankohtaisia asioita seuroille ja lisenssinhaltijoille

SAGI kutsuu agilityväkeä ympäri Suomea talkoilemaan erilaisiin tehtäviin!

 
Oletko miettinyt, mitä juuri sinä voisit tehdä SAGIn hyväksi? Onko sinulla osaamista, asiantuntemusta ja intoa tulla auttamaan SAGIa? Tilaisuutesi on koittanut - nyt voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi erilaisiin tehtäviin.
 
SAGI järjesti heinäkuun alussa ylimääräisen yleiskokouksen tappiollisen taloustilanteen vuoksi. Talouden sopeuttamistarpeeksi on arvioitu loppuvuodelle 73 000 euroa. Yleiskokouksessa päätettiin toteuttaa talouden sopeuttamisvaihtoehdoista ratkaisut, joilla säästetään toiminnasta 33 000 euroa sekä henkilöstökuluista 25 000 euroa. SAGIlla on ollut 3-4 palkattua työntekijää, mutta loppuvuosi mennään vain yhden osa-aikaisen työntekijän voimin. Töitä hoidetaan jatkossa enemmän talkoilla ja ostotyövoimalla.
 
Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta 
 
Heinäkuun tiedote seuroille ja lisenssinhaltijoille
 
Sähköpostitse uutiskirjeenä alkuvuoden ajan lähetetyt tiedotteet seuroille ja lisenssinhaltijoille julkaistaan loppuvuoden ajan ainoastaan kotisivuilla tomiston työmäärän pienentämiseksi. Säästötoimenpiteet vaikuttavat mahdollisesti muuhunkin viestintään,  mm. arvokisoista tapahtuvaan tiedotukseen.
Henäkuun tiedotteen seuroille ja lisenssinhaltijoille löydät tästä, ja se on luettavissa myös SAGIn kotisivuilla Tiedotteet-osiossa.

Takaisin