Uusia tuomarikurssin läpäisseitä: Maria Martin, Einari Pekkala ja Miia Kallio

Maria Martin, Einari Pekkala ja Miia Kallio suorittivat agilitytuomarikurssin kollegion hyväksytysti menneenä viikonloppuna. He pääsevät täten anomaan itselleen tuomarointipätevyyksiä Kennelliitolta.

Kollegio suoritettiin Seinäjoella 29.-30.4.2023. Tuomarikurssi alkoi jo vuoden 2022 tammikuussa ja on tullut yhteensä 12 kokelaan osalta päätökseensä. Valmistumatta on vielä yksi kokelas, joka ei mahtunut Seinäjoen kollegioon mukaan.

Vastavalmistunut Einari Pekkala kertoo, että kollegioon osallistuminen jännitti ennakkoon jonkin verran mutta kun tositoimet alkoivat, homma hoitui kurssin aikana muodostuneella hyvällä rutiinilla. Einarin olo on nyt jokseenkin epätodellinen, kun puolitoista vuotta kestänyt projekti on paketissa:

"Tuomarikurssi antoi ja myös otti paljon. Tein 18 harjoitusarvostelua ja siihen päälle kollegion joissa yhteensä arvostelin 2039 suoritusta. Ratoja suunnittelin satoja ja ajokilometrejäkin kertyi paljon."

Einari tiedostaa kuitenkin, että matka on vasta alussa eikä kehittyminen lopu koskaan:

"Kuten sensei Jan Egil sanoi kurssilla: Stay humble. Tätä koitan toteuttaa. Isot kiitokset kurssin vetäjille saadusta opista ja jaetusta kokemuksesta! Oma käsialani on alkanut muodostua ja nyt pääsen sitä toteuttamaan ja testaamaan suomen hienojen agilitaajien taitoja."

Aiemmin kurssilta ovat valmistuneet seuraavat kokelaat: helmikuussa 2023 Mona Liljegren, Kirsikka Tynkkynen, Aino Kinnunen ja Mikko Palsola (uutinen), tammikuussa 2023 Jenny Naumanen ja Marika Blom (uutinen) sekä joulukuussa 2022 Ville Liukka, Marko Kivihalme ja Mikko Aaltonen (uutinen). Einari kertoo, että kurssilaiset ovat tsempanneet toisiaan läpi kurssin ja hitsaantuneet yhteen:

"Meidän 13 viimeiseltä lähiviikonlopulta jatkaneiden keskusteluryhmä on ollut päivittäisessä käytössä ja varmaan on jatkossakin."

Agilityliitto onnittelee vastavalmistuneita Mariaa (vasemmalla), Einaria ja Miiaa lämpimästi!

  

Takaisin